Webshop » Verzorgingsproducten man vrouw » Vocht inbrengende verzorgings crème 100 ml

Vocht inbrengende verzorgings crème 100 ml

Vocht inbrengende crème 100 ml Vocht inbrengende verzorgings crème 100 ml

Vocht inbrengende crème 100 ml Vocht inbrengende verzorgings crème 100 ml
Ingrediënten : ossewit – kokosolie – etherische olie

Inhoud : 100 ml

Wat zijn de voordelen?

Ossewit is rijk aan oliezuur, palmitinezuur en stearinezuur – allemaal bekend om hun vermogen om diep in de huid door te dringen en vochtverlies van het huidoppervlak te voorkomen. Het zit ook vol met in vet oplosbare vitamines A, D, E en K!
Deze crème zit boordevol antioxidanten, die oxidatieve stress en tekenen van veroudering kunnen verminderen. De van nature aanwezige antioxidanten remmen ook de microbiële groei en oxidatie van het product zelf, wat de houdbaarheid verlengt en zorgt voor een ontstekingsremmend ingrediënt in je huidverzorging. De crème is dus ook heel lang houdbaar.

Waar wordt deze vocht inbrengende crème voor gebruikt?

Ik denk dat een betere vraag is, waar kan deze crème niet voor gebruikt worden?! Het is zo'n veelzijdig product, dat het voor alles kan worden gebruikt, van een eenvoudige vocht inbrengende crème tot een therapeutische behandeling.

Dagelijkse vocht inbrengende crème voor je hele lichaam

Genezing van een droge, gebarsten huid

Eczeem

Dermatitis

Luieruitslag

Anti-aging gezichtscrème

Is deze vocht inbrengende crème vet?

Absoluut niet! Wat rundervet zo geweldig maakt, is dat het een vetprofiel heeft dat sterk lijkt op onze eigen huid, waardoor het snel wordt opgenomen en de huid voedt. Het voelt even vet aan als je het aanbrengt maar trekt dan snel in de huid. Je hebt ook maar weinig nodig, je kunt het dun aanbrengen.

Gebruik

Je kunt vocht inbrengende crème zeer veelzijdig inzetten : als gezichtscrème, lichaamscrème, handcrème en voetbalsem.

De informatie over de werking van deze poducten zijn afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de fytotherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. De Legpuzzel doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€ 11,00

Beschikbaar

Heeft u een vraag?