De Legpuzzel Academie

De Legpuzzel Academie is een vereniging ontstaan vanuit De legpuzzel Herbronningscentrum. Het idee was er al lang, maar zoals altijd komen de personen, de locatie en alles wat er bij hoort op de gepaste tijd bij elkaar om een nieuw hoofdstuk te schrijven.

Daar het steeds mijn bedoeling is geweest, om van De Legpuzzel een platform te maken, waar een hele waaier van mensen en interesses elkaar konden ontmoeten en samenvloeien, is het nu tijd geworden om de daad bij het woord te voeren en deze nieuwe puzzel te leggen.

Vanaf het najaar 2023 start De Legpuzzel Academie met op geregelde tijdstippen cursussen, workshops en spirituele/hobby beurzen te organiseren. Als locatie voor dit alles hebben wij gekozen voor het Koetshuis gelegen in het Abdijpark te Geraardsbergen. Deze polyvalente zaal/zalen geeft ons de mogelijkheid om zo verschillende soorten workshops en cursussen tegelijkertijd te kunnen laten doorgaan zonder mekaar te storen.

Onze eerste reeks cursus en workshop data liggen reeds vast en gaan door op maandag 2/9/16/23 oktober 2023, op 6 november 2023 en op 4/11/18 december 2023. Het gevarieerde aanbod kan je vinden in de webshop bij de rubriek De Legpuzzel Academie waar je zowel dag workshops als de meerdaagse cursussen kan vinden.

Daar dit geen éénmalig evenement is zijn we dus ook steeds op zoek naar mensen die hun talenten, gaven en leuke energie willen delen en die willen overbrengen op onze cursisten om zo de wereld weer wat aangenamer te maken. Geen idee is te gek om niet te passen in De Legpuzzel academie.

Op zaterdag en zondag 21/22 oktober 2023 organiseren we een spirituele/hobby beurs. We zijn druk in de weer om jullie een zo groot mogelijk gevarieerde beurs en dito programma aan te bieden. Standhouders allerlei, mediums, kaartleggers, sprekers die willen deelnemen kunnen steeds contact opnemen via onze kanalen.

Wees welkom om jullie stukje van de puzzel mee te komen leggen in dit nieuw hoofdstuk

Warme groet.

Inge, Annick, Marnix en Patrick

Heeft u een vraag?