Getuigenissen

Ik wil via deze Weg Patrick enorm bedanken voor onze eerste sessie samen. Het was een enorme openbaring. Ik kon maar 1 woord op plakken en dat was/is “Waauw”
Patrick is een enorm warm persoon met prachtige talenten! Zeer rechtuit en oprecht. Ik ben zo dankbaar dat je (dankzij doorverwijzing van tevreden vriendin) op mijn pad bent terechtgekomen of beter gezegd, dat de weg naar jou duidelijk geworden is. Ik kijk al uit naar volgende sessies en boswandelingen. Dikke knuffel Fanny

Patrick, de begeleiding die ik deze morgend mogen ontvangen heb heeft enorm véél losgemaakt, traantjes hebben gestroomd, ik zat op het juiste moment op de juiste plaats. Ik dacht altijd van mezelf "ik weet het al" doch in de praktijk naar mezelf toe faalde de ik . ..
Dankjewel voor de juiste inzichten op het juiste moment ,tijd om mezelf eens op de eerste plaats te zetten NU.
Tot wederzien maat
Anne - Marie

Na vele jaren zoek te zijn naar mezelf , het gevoel te hebben opgesloten te zitten in mezelf zonder energie .
Niet wetende hoe hier verandering in te brengen . Kwam ik bij Patrick te recht . Na een paar uurtjes wist hij mij in duidelijke taal te vertellen en te voelen wat en hoe . Ik ben er buiten gekomen en mijn puzzelstukken beginnen te passen . Een nieuwe wereld gaat open .
Dank je wel , Patrick .
Marijke

Door het verleden was het het heden een lange zoektocht naar mijn eigen geworden. Had al verschillende therapeuten gezien en ben ik na lange tijd bij Patrick terecht gekomen. Geen therapeut, maar een vriend die je helpt in de zoektocht. Door zijn eerlijke, warme, confronterende en soms harde aanpak kom uiteindelijk terug bij jezelf. Weliswaar met vallen en opstaan, maar altijd luisterend en heel toegankelijk. Had het niet beter kunnen treffen.
Dankjewel Patrick!
B.

Na lange tijd vast te zitten,maanden met angsten en stress rond te lopen. Vele therapeuten afgelopen,ben ik bij Patrick terecht gekomen.
Ik wist niet wat ik kon verwachten de eerste maal ik er bij ging was ik een verwelkte bloem de laatste keer ik er buiten kwam was ik terug open gebloeid naar de persoon die ik al jaren verloren was.
Een openbaring wat Patrick kan verwezenlijken met ons zelf terug te vinden in een paar sessies.
Bedankt maatje ,dikke knuffel
Natasja

De legpuzzel, producten die het verschil maken , producten die echt werken . Thee met gekke namen maar die helpen bij de beschreven kwaaltjes Snelle service via de webshop . Alles correct afgehandeld door een prachtig persoon . Patrick is een coach die het zegt waar het op staat en geen blad voor de mond neemt.
Heb je vragen contacteer de legpuzzel en probeer de producten laat je coachen door een topper in zijn vak. Geef jezelf die nieuwe start cadeau. Met liefde vanuit het hart in het hier en nu . 
Eveline

Patrick een steun, een toeverlaat, een onbevooroordeeld luisterend oor. Iemand die een plek creëert waar je kan zijn wie je bent zonder veroordeeld te worden, waardoor er ruimte ontstaat om te groeien. Iemand die je ziet als mens en niet struikelt over irrelevante verschillen als smaak, voorkeur, politieke overtuiging of eetpatroon. Iemand waar je thuiskomt, mag huilen, lachen, schreeuwen, janken, drama verkopen en rustig worden. Waar je mag vallen en terug opstaan, uit balans zijn om terug in balans te komen en waar het geen moer uitmaakt hoe lang je daar over wenst te doen. Van angstig en kwaad ging ik naar onverschrokken en gelukkig. Van gefrustreerd en wanhopig ging ik naar ondernemend en hoopvol. Van verdrietig en het diepste zwart, ging ik naar elke dag lachen en alle kleuren van de regenboog. Niet gewoon een therapeut, niet gewoon een coach, niet gewoon een hulpverlener of zorgdrager, maar een bron van zielekracht en inspiratie, een vriend in de ware betekenis van het woord, onvoorwaardelijk, eerlijk en dwars.
Sara
 

Deze week de bostherapie gedaan met Patrick. Een AANRADER! Ik struggel al jaren met depressie en was op zoek naar mezelf. Verschillende therapieën geprobeerd, medicatie en psychologen.... 1 sessie bostherapie en ik ben naar huis gegaan als vrouw die eindelijk beseft dat ze de kracht heeft om sterker in haar schoenen te staan. Dit heeft me meer geholpen als jarenlang psychologen! Nogmaals STERK AAN TE RADEN!! Bedankt Patrick!
Fanny


Verhelderend gesprek bij De Legpuzzel. Gestrest binnen gaan en na een uur buiten komen met een vrij gevoel. Bedankt Patrick om mij het duwtje te geven dat ik nodig had en om mij op de goede weg te helpen. Het was de eerste stap naar nieuwe inzichten.
Erika


Gisteren coaching sessie bij de legpuzzel, heel verhelderend en je komt heel wat te weten over jezelf. Patrick is een wijs man.
Ann


Bedankt voor de helende inzichten die me plots veel dichter bij mezelf brachten en de boost voor mijn spiritueel zelfvertrouwen! Een aanrader voor wie wil groeien.
Rikki


Dankzij de legpuzzel zijn mijn puzzelstukjes nu op de juiste.
Ik ben u zo dankbaar!
Eveline


Een sessie bij De Legpuzzel in juni 2017 was ongetwijfeld de snelweg naar mijn Hoger Zelf. Dankjewel voor het faciliteren van deze nieuwe start in mijn leven, beste Patrick.
Ingrid


Ik stond een hele tijd terug aan het kraampje van Patrick met de vraag of hij iets had voor mijn ontstoken schouder. Ik kon nl mijn arm niet meer omhoog doen zoveel pijn..
Hij heeft me persoonlijk behandeld. Vraag mij niet hoe. Hij heeft mijn schouder tussen beide handen genomen en ik voelde alsof er iets uit mijn schouders getrokken werd. Ik kon mijn arm direct zonder problemen terug omhoog doen. Bedankt nogmaals Patrick en hopelijk zien we elkaar snel weer terug. 
Dikke knuffel van Maria


Hoge kwaliteitsproducten die met liefde gemaakt worden! Ook als je meer te weten wil komen over de medicinale werking van de thee's en kruiden, kan je steeds bij Patrick terecht. En ja de mede is gewoon keilekker!!!
Katrijn


Toen ik bij Patrick aankwam, wist ik in feite al niet meer waarom ik daar was, maar dat bleek niet nodig... zonder ernaar te vragen, gaf hij mij het duwtje in de rug dat ik nodig had en achteraf bleek ook nog eens dat ik inzicht kreeg in signalen en hints die ik voor onze sessie niet door had... bedankt Patrick!
Joke


Soms kom je er alleen niet meer uit en dan ken je Patrick. Praat over wat je dwars zit en hij reikt je de nodige inzichten.
Nancy


Eerlijk puur en een eye opener! Een coach die aanvoelt wat je nodig hebt... Aanrader
Kristien

"We kwamen bij De Legpuzzel terecht in de hoop een oplossing te vinden voor het probleemgedrag van ons kind. Dankzij de directe aanpak van Patrick werd het ons duidelijk dat onze focus verkeerd zat. Door als ouders apart met hem in gesprek te gaan kregen we een hele andere kijk op de zaak, en vooral op onszelf. Door nu met nieuwe inzichten als ouders en als persoon in het leven te staan is de hele dynamiek in ons gezin veranderd in positieve zin. Het 'probleemgedrag' van ons kind verdween als sneeuw voor de zon. Het is spectaculair hoe Patrick met verbazingwekkende snelheid tot de kern van de zaak doordringt waar je zelf te blind voor bent. De woorden van Patrick zinderen ook lang na en blijven inspireren. Wij waren de wanhoop nabij en hadden alle wegen van de conventionele hulpverlening al bewandeld zonder groot of blijvend succes. Oprechte dank om onze ogen te openen en ons leven een nieuwe start te geven." 
Nele

Wil je iemand ontmoeten die jou ziet als een mooie ziel?
Iemand die jou zonder vooroordelen helpt om diepe pijnen te genezen, om angsten te overwinnen, om te veranderen, om je ware zelf te leren kennen, om open te bloeien, om jouw innerlijke kracht en balans terug te krijgen?
Iemand die je de weg toont om terug te kunnen genieten van het leven zonder angsten, om terug te voelen wat het is, gelukkig te zijn?
Iemand die een deur op een kiertje zet en jou de volledige vrijheid geeft, die deur verder te openen?
Iemand die geen enkel taboe uit de weg gaat, iemand aan wie je in volle vertrouwen alles kunt vertellen?
Patrick is deze «iemand». Een coach, met een groot hart.
Na 55 jaar lang misbruikt te zijn geweest door mijn narcistische moeder en mijn narcistische man, had ik het gevoel „dood“ te zijn. Ik leefde op automatische piloot en ik was me daar niet van bewust. Altijd de anderen gelukkig maken zonder me af te vragen wat ik wou.
Dankzij Patrick leer ik mezelf terug lief te hebben (iets wat ik niet kon). Ik leer op te komen voor mezelf, stop te zeggen tegen diegene die me kwetsen, vertrouwen te hebben in diegene die me zomaar graag zien.
Dankzij Patrick leer ik te leven zoals ik wil leven. Ik leer „vrij“ te zijn.
Dank je
Maria

Ik zou Patrick willen bedanken voor de wandeling en het gesprekt. Sindsdien voel mij veel beter, alles dat gewicht dat moest dragen en mijn verleden, nu heb ik kunnen alles achter mij laten en een nieuwe start nemen in mijn leven. 't Is ongelooflijk zijn manier van werken zo gezellig en hulpzaam. Ik zou hem aanraden aan iedereen.
B.

Ik zit al een lange tijd in de knoei met mezelf. Altijd zette ik een ander op de eerst plaats. Door omstandigheden de laatste jaren, ben ik tot het besluit gekomen dat dit voor niemand een gezonde situatie was. In de eerste plaats voor mezelf niet, Bedankt om mij de nodige inzichten te verschaffen om te veranderen wat moet en te aanvaarden wat ik niet kan veranderen.
Nancy

Even de kracht van propoliszalf in de kijker . Blij dat deze op mijn pad kwam om de hotspot van één van onze honden te verzorgen. Op een paar dagen was deze weg. Een onmisbare aanwinst in de apotheek voor mens en dier.
Dank je
Leen

Het was heel fijn jou te mogen leren kennen,. Bedankt nog eens, mijn arm is nog beter geworden !!!
Maria
Heeft u een vraag?