Webshop » Bijenproducten » Medicinale bijenproducten » Propoliszalf

Propoliszalf

Propoliszalf Propoliszalf

Inhoud : 75 g.

Tube

Uitwendig gebruik bij tatoo behandeling, huiduitslag, snijwonden, brandwonden, huidaandoeningen, allergiën, muggenbeten, aften, enz...

Propolis is een lijmachtige substantie, gemaakt door honingbijen uit knoppen, sap van planten en bomen (meestal hars), en andere botanische bronnen. De kleur van propolis varieert per bron, maar donkerbruin komt het meest voor.
Propolis was in de griekse oudheid bekend om zijn geneeskrachtige werking en is een krachtig en natuurlijk anti- bioticum.

De informatie over de werking van deze poducten zijn afkomstig uit de soms al duizenden jaren oude toepassingen in de fytotherapie, de publicaties van therapeuten, homeopathische artsen, wetenschappelijke onderzoeken en tips van gebruikers. De Legpuzzel doet echter geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet dienen voor het stellen van een eigen diagnose. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website niet is geëvalueerd door medische deskundigen. De informatie dient zeker niet te worden opgevat als medisch advies. Raadpleeg bij klachten daarom altijd een medisch gekwalificeerde arts.

€ 11,00

Beschikbaar

Heeft u een vraag?