Webshop » Geschenken het ganse jaar door » Kundalini geschenk pakket

Kundalini geschenk pakket

kundalini geschenk pakket Kundalini geschenk pakket

Wortel Chakra (Muladhara) - Ik Ben

Het hebben van aandacht voor onze wortelchakra helpt ons gronden en geeft een stevig gevoel van verbondenheid met deze wereld. We kunnen voluit voor anderen zorgen wanneer we stevig verankerd en verbonden zijn met ons innerlijk weten, overlevingsinstincten en basale behoeften.

Ingrediënten: gember, kaneel, zoethout, cacaoschil, kardemom, kruidnagel

Sacraal Chakra (Svadhisthana) - Ik Voel

De sacraal chakra is het centrum van passie en vreugde, zelfexpressie en plezier. Het draait om voelen en creativiteit. Door aandacht te hebben voor ons tweede chakra ontwikkelen we onze emoties en sensaties en ons vermogen om anderen aan te voelen en te begrijpen.

Ingrediënten: rooibos, haverstro, cacaoschil, kaneel, honeybush, vanille.

Zonnevlecht (Manipura) - Ik Doe

De solar plexus (zonnevlecht) chakra is ons kracht centrum en de kern van onze identiteit, persoonlijkheid en ego. Door aandacht te hebben voor onze zonnevlecht chakra versterken we ons zelfvertrouwen en kracht. Het helpt ons om doelen te verwezenlijken en onze dromen na te jagen. Deze activerende blend stimuleert ons en zet aan tot actie.

Ingrediënten: zwarte thee, kaneel, sinaasappelschil, kardemom, kruidnagel.

Hart Chakra (Anahata) - Ik Heb Lief

Het vermogen om van onszelf en anderen te houden is verbonden met ons hart. Het hartchakra is het centrum van onze compassie en zorgzaamheid en inspireert ons tot waarachtige liefde en vergeving. Aandacht voor ons hartchakra voedt ons vermogen tot openheid en het geven en ontvangen van onvoorwaardelijke liefde. Deze cafeïnevrije thee is kalmerend en inspirerend.

Ingrediënten: kamille, venkel, kaneel, citroenverbena, rozenblaadjes, steranijs, kardemom, lavendel.

Keel Chakra (Vishuddha) - Ik Spreek

De keelchakra staat in verband met expressie en begrip van zowel verbale als non-verbale communicatie. Het is de poort tot het uiten van gedachten en gevoelens, van onze communicatie met anderen. Aandacht voor dit chakra stimuleert expressie en communicatie. Deze cafeïnevrije blend is enerzijds verzachtend (voor de keel) en anderzijds verkwikkend. 

Ingrediënten: citroengras, hibiscus, citroenverbena, gember, sinaasappelschil.

Derde Oog Chakra – Ajna Ik Zie

Aandacht voor ons derde oog chakra vergroot ons vermogen tot reflectie en inzicht in onze innerlijke en uiterlijke wereld. Het vermogen om vooruit te zien en denken is belangrijk voor zelfrealisatie en visie op het leven. Caffeinevrije blend die zowel verzachtend en kalmerend als zuiverend en ontgiftend is.

Ingrediënten: pepermunt, brandnetel, venkel, zoethout.

Kruin Chakra (Sahasrara) - Ik Weet

De kruinchakra houdt verband met ons hogere zelf en het ontvangen van energie en spirituele begeleiding. Het helpt ons ego te overstijgen. Aandacht voor het kruinchakra bevordert inzicht in oorzaak-gevolg relaties en hoe ons leven een positieve draai te geven.

Ingrediënten: groene thee, sinaasappelschil, citroenschil, kardemom, kruidnagel, steranijs

€ 15,00

Beschikbaar

Heeft u een vraag?