Webshop » De Legpuzzel Academie » Basiscursus mandala tekenen 8 lessen

Basiscursus mandala tekenen 8 lessen

Basiscursus Mandala tekenen 8 lessen Basiscursus mandala tekenen 8 lessen

Mandala is een woord uit het Sanskriet, een taal uit het oude Indië en betekent cirkel. Symbolisch wordt hier de oneindigheid van het leven mee bedoeld. De essentie van de mandala is dat alles bestaat uit een kern waaruit zich leven, energie en groei opricht. Al deze energie heeft zijn eigen begrenzing, alles heeft een begin en een einde, maar dit einde is weer een nieuw begin.

De opzet van de cursus is om een fijne sfeer te creëren waarbij er ruimte is om zich op een ontspannen wijze bezig te houden met het mandalatekenen.

Door het volgen van de tekenlessen komen we opnieuw in contact met ons werkelijke zelf. Door tijd vrij te maken voor jezelf om te tekenen maak je contact met de rustplek in jezelf en zal je meer in staat zijn om te gaan met alles wat er om ons heen en binnen in jezelf aan het gebeuren is. Door de haastige tijd waarin we leven zijn we immers ver gaan afstaan van wat ons werkelijk bezig houdt of zoals we werkelijk zijn, ieder met zijn positieve en negatieve kwaliteiten.

We gaan mandala’s tekenen op tekenpapier met passer, liniaal, potlood en kleurpotloden. Er wordt gewerkt binnen de ruimte van de cirkel, vanuit of naar de kern met de energie van verschillende bewegingen, vormen en kleuren.

Elke les gaat over een bepaald thema en zo komen we in contact met de essentie van de verschillende vormen en bewegingen. In elke les ontvang je de basisinformatie over het thema en elke tekensessie zal voorafgegaan worden door een korte meditatie en/of ademhalingsoefening om het rustpunt in onszelf op te zoeken.

In elke les ga je het thema van die dag uitwerken tot een kunstzinnig geheel waarbij je op het gevoel kleuren kiest.
TEKENERVARING IS ABSOLUUT NIET NODIG ! materiaal tijdens de les is inbegrepen in de prijs. Voor het volledige lessenpakket van 8 lessen betaal je 160 euro.

Gaat door op : Individueel te bespreken

Aanvang : Individueel te bespreken

Lokatie : Pop-Up winkel Sint Hubertusplein 12 St Maria Oudenhove

Lesgeefster : Inge Beeckman (CREAdINGEn)

Maximum bespreekbaar

Bij de bestelling afhalen de legpuzzel aanvinken aub zodat er geen verzendingskosten aangerekend worden.

€ 160,00

Beschikbaar

Heeft u een vraag?